Barst regelt uw servicenummer aanvraag bij de ACM tot aflevering op uw telefonie platform, maar wat is een servicenummer en wat zijn de voordelen van een servicenummer? Een servicenummer is een speciaal nummer aangevraagd specifiek voor uw bedrijf. Dit servicenummer kan zijn een gratis nummer of een betaald nummer. De volgende servicenummers zijn er te verkrijgen in Nederland:

0800: Gratis servicenummer, als uw klant dit nummer belt betaald u als afnemer de telefoonkosten voor uw klant. Professioneel voor uw klantenservice, waar u uw klanten extra service biedt via het aanbieden van een gratis servicenummer.

0900: Betaald servicenummer, als uw klant u hierop belt betaald deze een betaald bedrag. Bijvoorbeeld het lokale tarief, of 10 cent per minuut. Afhankelijk van wat het uw klant kost om naar dit nummer te bellen wordt er eventueel een fee naar u uitgekeerd. Normale 0900 nummers mogen alleen gebruikt worden voor zakelijke doeleinden en niet voor amusement of erotiek.

0906: Betaald erotisch servicenummer, deze servicenummers zijn bedoeld voor erotische lijnen maar mogen eventueel ook voor andere doeleinde gebruikt worden. Hierbij geldt zoals bij het 0900 nummer dat er eventueel een fee aan u betaald wordt, dit is afhankelijk van de kosten die u uw klant laat betalen voor het bellen naar dit nummer.

0909: Betaal amusement servicenummer, deze nummers zijn bestemd voor amusement doeleinden denk hierbij aan een quiz op tv, prijsvragen etc. Een 0909 mag in principe ook voor andere doelen gebruikt worden behalve voor erotische doeleinden. En ook hier weer zoals bij de 0900 en 0906 servicenummers kunt u een fee betaald krijgen.

Interesse in een servicenummer oplossing? Neem contact met ons op zodat wij kunnen zorgen voor een vrijblijvende offerte.